– my hair is a mess –

IMG_7902

Mandag 31. august blir det forandringer på denne frøkna, og det er Charleen på Josefsson Liertoppen som skal få æren av å rydde opp i fugleredet jeg har bygget opp på hodet, takket være hjemmefarging, tupering og styling. Planen er ikke satt, men jeg har siklet litt på en kald, blond balayage – nesten som Khloe Kardashian. Om det i det hele tatt er mulig vet jeg ikke – alt jeg vet er at jeg er lei rødskjæret som fortsatt henger igjen etter jeg farget det Rihanna-rødt tilbake i 2012/2013. Husker dere forresten det? Jeg var faktisk overbevist om at rødt var min farge, og at jeg kom til å beholde den for alltid. Det varte i overkant av ett år, det. Så for å inspirere både dere og meg selv, her er et lite bildedryss med herlige kombinasjoner av balayage:

collage

– I can’t wait –