caseapp.no gir deg muligheten til å designe ditt eget skin til pc og telefon –

c042ef53494688a6306cabaf1d650716

Jeg gikk for black marble. Marmor trender veldig om dagen, og jeg har selvfølgelig kastet meg på bølgen. Jeg gikk for den mørke versjonen da jeg føler den skiller seg litt ut, og er utrolig fornøyd med dekslene på både iphonen og macbooken. Det fine med pc-etuiet er at det er skin istedenfor folie, med andre ord trenger du ikke å være redd for å måtte klippe til kanter, treffe feil eller noe slikt. Du bestiller dekselet i størrelsen maskinen din har, og vips – on and off it goes! Macen min har aldri sett bedre ut 😉 Sjekk ut caseapp.no – happy shopping!

alexander-wang-x-haydenshapes-summer-2014-hypto-krypto-marble-surfboards-01-1260x840

Alle leserne mine får selvfølgelig en god pris! Tast inn benedicte20 i kassen ved utsjekk, og de trekker fra 20% ♥