God morgen! Åh, det passer så sinnsykt dårlig å bli syk nå. Jeg har vært sengeliggende på deltid siden forrige lørdag, og nå vet jeg ikke hvor mye mer jeg klarer å presse kroppen. Jeg er tett i nesen, sår i halsen, har intens hodepine, magesmerter og feber fra en annen verden. Likevel står jeg opp, tar på meg superhelt-drakta og jobber opptil fjorten timer daglig. En dag må jeg vel knekke? Kjenner jeg meg selv rett får jeg vel et skikkelig slag i trynet når jeg først slapper av i helgen – det er elvefestival i Drammen, og senga står IKKE på agendaen! I all denne elendigheten har jeg to reddende engler – nesespray og leppepomadene fra Nivea som jeg var så heldig å få teste midt oppe i alt dette. Leppene er så hovne og såre at det svir når jeg smiler, men disse fire mirakelboksene mykgjør de nok til at kjæresten min fortsatt ønsker å kysse meg. Haha!

Jeg har fått mange fantastiske NIVEA-produkter denne sommeren, og senere kommer jeg til å skrive en kort anmeldelse om hvert produkt. Det siste jeg fikk var disse leppeproduktene, og jeg mottok de i duftene kokos, blåbær, bringebær og vanilje/macadamia-nøtter, og etter å ha testet de en stund vil jeg anbefale de varmt videre. Produktene kan kjøpes i alle dagligvarebutikker, og NIVEA er kjent for å ha fine priser på produktene.

IMG_0891IMG_0892

– favoritten min er forresten denne med kokosduft –