Jeg er deltids neglbiter. Jeg sparer og sparer, men knekker jeg en så tygger jeg den helt ned. Jævlig ekkelt, I know. Jeg skylder på pappa som var neglbiter gjennom hele barndommen min. Når jeg var liten så vi på fotballkamper sammen, og beit negler sammen. Now thats love ♥

Jeg syns håret mitt er kort, uansett hvor langt det er. Jeg får mest kommentarer på håret mitt og hvor fint, langt og tykt det er, men selv stapper jeg det inn i en strikk og gjemmer det. Kanskje jeg burde bli bedre på å fikse håret mitt? Med denne bloggjobbingen burde jeg virkelig øve meg på hårfrisyrer.. Skjønnhetsblogger du liksom!

Jeg er en skikkelig guttejente. Jeg henger med gutta, blir bedt på guttekvelder, drikker øl fremfor rusbrus, bærer min egen bagasje, snekrer og skrur. Pappa har alltid lært meg å være selvstendig, og allerede fra ung alder nektet jeg å la noen hjelpe meg. Det er derfor du sjeldent finner meg i høye hæler, og sikkert samme grunn til at jeg er så elendig med hår.

IMG_4352

Jeg har gjort en del jobber som modell, faktisk! Jeg gjorde mange småoppdrag før jeg ble hentet inn av blant annet Moods of Norway og Anton Berg under Oslo Fashion Week, og i 2012 ble et av portrettene mine lagt ut på italienske Vogues hjemmeside. Jeg har også portrettene mine i flere bøker, og har vært på mange store utstillinger.

Jeg er arbeidsnarkoman, og må alltid ha noe å finne på. Per dags dato jobber jeg 11-14 timer om dagen på Sonans, innomellom rekker jeg å jobbe litt på Fresh Fitness, og når jeg ikke gjør dette sitter jeg på hjemmekontoret med blogg eller journalistikk eller fotografering. Kanskje jeg må skaffe meg en hobby som IKKE innebærer teknologi? Jeg har en plan om å bli treningsnarkoman istedenfor. Sikkert sunnere for kroppen!

Jeg er et sinnsykt ordensmenneske. Jeg har tvangstanker om at ting på ligge på riktig plass, i riktig rekkefølge og på linje, og leiligheten MÅ se noenlunde ryddig ut før jeg klarer å sette meg ned med andre arbeidsoppgaver. Akkurat nå har jeg et berg av oppvask og klesvask, og dere aner ikke hvor mye det tærer på humøret at jeg ikke har tid til å ordne opp før helgen. Disse tvangstankene om at ting må ligge på rett linje er faktisk så sykt at flere elever på jobben min har kommentert det. Hjemme ligger fjernkontrollene parallelt, blomstervasen står i bordets «gylne snitt» og stolene står med forbeina i rett luftlinje med bordet.

Jeg klarer ikke å pynte meg på jobb. Shopping, cafe, byen – lett! Men når jeg er mange timer på jobb må jeg ha det komfortabelt, og jeg klarer ikke engang å ha på meg smykker. Som oftest blir det hverdagskjoler og trygge jeans, Birkenstocks og håret i strikk. Noen ganger vurderer jeg å kaste alle de «trygge» klærne mine slik at jeg blir tvunget til å kle meg tøffere i hverdagen. Jeg orker bare ikke. På en annen side er jeg veldig nøye på sminken og neglene mine, så det veier jo opp for noe..

IMG_0051

Jeg snakker omtrent aldri om bloggen min foran andre. De vet jo at jeg blogger, og de ser jo hva jeg skriver her daglig, men jeg syns det er kleint når noen spør om jobbrelaterte ting, eller sier de leser bloggen min. Jeg vet ikke om det er fordi jeg syns det er kleint, eller hva det er, men det har blitt litt bedre etter disse bloggturene med Femelle det siste halvåret.

Jeg har alltid hatt lyst til å teste diverse ekstremsport, og en stund vurderte jeg faktisk å gå ekstremsportlinja i Sunnmøre! Nå ser det ut som en av drømmene mine går i oppfyllelse – fallskjermhopp er planlagt i Marbella neste måned, og jeg er klar for å hoppe ut av flyet med GoPro-kameraet på brystet!

Jeg er avhengig av snapchat. Altså.. avhengig! En søndag i mai våknet jeg etter Findings Festival med en 13 minutter lang mystory – det verste er kanskje hvor mange som faktisk orket å se hele! Mobilen min sitter som limt på hånden min hele kvelden, og når folk spør om jeg i det hele tatt rekker å ha det gøy når jeg filmer så mye så svarer jeg enkelt at jeg ikke merker at jeg gjør det. Det kommer helt automatisk, og til tider kan det være jævlig kleint for både meg selv og vennene mine – spesielt dagen derpå.