Lys er kanskje det viktigste vi har. Riktig lys er ikke bare viktig for vår overlevelse, men det er også utrolig viktig for den mentale helsen vår. Det er forsket på i lang tid, og det er ingen hemmelighet lenger: mørket gjør oss deprimerte. Vi bor dessverre i en relativt mørk første-etasje, og soverommet har et stusselig, lite vindu over sengegavlen som kun gir oss kveldssol, så lamper er essensielt i vår lille hule. Jeg har aldri tenkt på lamper som noe mer enn nettopp lys, men når man først er på utkikk så finner man UTROLIG mye kult sånn rent interiørmessig! Leiligheten min er på ca 50 kvadrat, så det er ikke mye som skal til for å lyse opp, men jeg har etter et like søk fått et par lamper på ønskelisten. Jeg har allerede sikret meg Vitas fjærlampe på soverommet, og den populære studiolampen fra Living i stuen, men nå er det en klassisk retro industrilampe som står på ønskelisten til vårt nyplanlagte hjemmekontor. Industristilen har virkelig fanget meg de siste månedene, og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får et større sted å bo som jeg kan innrede helt på nytt! Betong, treverk, tømmer, lyspærer, stein. Jeg digger det!

Big-Windows

En annen ting jeg gleder meg til er å få et hjem med mye dagslys fra store vinduer – spesielt på soverommet. Det å sove på hotell og våkne naturlig av sollyset som treffer øynene er kanskje den beste følelsen i hele verden – spesielt om jeg har god tid i tillegg. I mellomtiden nøyer jeg meg den lille mørke hulen min og en haug av stearinlys. Om jeg har flere lesere i samme situasjon som meg, sjekk ut belysningsdesign.com <- MYE fint!

Uten navn