Jeg kan ikke huske sist jeg sov så dårlig som jeg gjorde i natt. Bikkjene lagde et helvete på grunn av stormen, kjøleskapet ga fra seg noen helt ville lyder, og vekkerklokken til kjæresten min ringte uavbrutt fra klokken fem og til jeg sto opp klokken syv. På toppen av alt våknet jeg til tidenes regnvær, og siden jeg ikke har parkeringsplass på jobben på tirsdager måtte jeg ta sykkelen til bruk. Dere kan jo kanskje se for dere synet av meg når jeg kom inn døren på kontoret i dag, tidenes mest morragretne bitch, klissvåt og sliten. Jeg må jo bare le! Jeg vet jo selv at jeg hadde ledd om det var noen andre som sto der i døråpningen i mine våte sko 😉

IMG_0463

I dag står jobb, jobb og mer jobb på agendaen. Leiligheten trenger en liten refreshing etter helgens festligheter også, så jeg har en god del å gjøre før jeg kan kaste meg i senga med de siste episodene av Under The Dome. Det fine med dette regnværet er jo at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å sitte innendørs foran pcen!

IMG_1545

Hva passer vel bedre i dette været enn disse støvlene fra Michael Kors? De kommer i fargene sort og coffee, og har en såle av gummi – perfekt for våte og kalde høstdager. Du finner de hos Footway.no ♥ // sponsede sko