YESTERDAY WAS AMAZING

IMG_0971 IMG_0968 IMG_0967 IMG_0962 IMG_0992 IMG_0973 IMG_0972 IMG_0977

Jeg elsker å reise utenbys, spesielt på sommeren. Nye restauranter, nye butikker, nye fjes og ny inspirasjon. I går reiste jeg og superfotografen min, Yasmine, til Tønsberg for å møte en sponsor, spise lunsj og ta litt bilder, og alle dere som følger meg på Snapchat fikk vel sikkert med dere hvor gøy vi hadde det!? To jenter, en cabriolet, 90-tallsmusikk og sol – kan det bli bedre? Etter en times bilkjøring campet vi på Esmeralda med iskaffe, nachos og panini, og selv om det var blåskjell og reker som fristet mest, tok vi det ikke tungt at de ikke hadde dette på menyen denne dagen. Biffpaninien var jo bare helt fantastisk! En annen ting som var fantastisk denne lørdagen var møtet jeg hadde med Torunn og Svein fra Ioanna på Tjøme. Det blir mye moteblogging relatert til denne lille bedriften fremover, så følg med for fantastisk, gresk design på bloggen fremover 😉