HVA: IOANNA DESIGN HVOR: ØSTVEIEN 665, 3145 TJØME TELEFON: 97574759

IMG_0914

På lørdag var jeg som sagt i et sponsormøte med en ny samarbeidspartner, Ioanna Kourbela i Tjøme, og jeg fikk med meg to store poser med fantastiske designerklær hjem igjen etter et meget vellykket og hyggelig møte. Jeg fikk møte både Svein og Torunn, og jeg tror med hånden på hjertet at jeg aldri møtt noen i servicebransjen som er så utrolig hyggelig, jovial og varm som disse to! For ikke å snakke om butikken. Det bugnet med kunder da jeg og Yasmine var innom, og bedre service enn det Torunn gir sine kunder får du ikke noe annet sted! Hun behandler alle som om de skulle vært hennes nære venner, og her fikk man gode, veiledende tilbakemeldinger på hva man kunne kjøpe til seg selv og ikke – ærlige tilbakemeldinger som dette er noe jeg er svært opptatt av da det er altfor mange storselgere i motebransjen.

IMG_0960IMG_0929collage

IMG_0916IMG_0917IMG_8009

Ioanna-butikken på Tjøme er en av verdens syv eneste eksklusive Ioanna Kourbela butikker, og plaggene du finner her er virkelig one-of-a-kind. Det lille motehuset var tidligere en liten familiebedrift, og selv om suksessen kom flyvende har de ikke lagt fra seg idéen om bærekraftig, kortreist, økologisk, dyrevennlig og human fashion. De satser også på Fairtrade! ♥ Merket er opprinnelig gresk og produseres med et par italienske unntak i Hellas. Her finner du altså ingen barnearbeidere, underbetalte kvinner eller fattige syersker. De er også stor fan av kvinnelige kurver, og selv om modellen i katalogen er høye, slanke og veltrente så henger klærne minst like fint på damer med former! Les mer om Ioanna og Torunns fantastiske historie her! I Norge finner du Ioanna Kourbela på Tjøme, i Risør, og hvem vet – kanskje de dukker opp i nærheten av hovedstaden snart også? 😉 Følg med for antrekksbilder – i mellomtiden kan dere sjekke ut facebooksiden deres her!