Jeg elsker interiør, kanskje til og med mer enn jeg liker å følge med på mote og trender, og denne gangen har jeg falt pladask for den skandinaviske, grafiske looken. I går fjernet jeg store mengder støvsamlende shabby chic, retro og vintage dekor, og pyntet opp med posters med kraftige, sorte rammer, magasiner, bøker og grafiske elementer i form av striper og tekst. Jeg er på langt nær ferdig, men det er mye jeg ønsker å forandre med leiligheten nå – hvertfall nå som jeg vet at Stian har begynt på en lang utdanning og at vi kanskje blir boende en stund lenger enn forventet. Forrige uke mottok jeg en pakke med plakater fra Desenio.no, og Prada-plakaten har jeg hatt lyst på siden første gang jeg så den i leiligheten til Lily i Gossip Girl. Jeg regner ikke med jeg er den eneste? Endelig henger den over spisestuen, og jeg er SÅ fornøyd!

w4th6IMG_1001unnamedinsp7748_1IMG_1006unnamed (2)insp7680_1

Fashion-plakaterPrada, Vogue, beef cuts, deer, diamond, feather, text& Stockholm prints fra Desenio.no.