IOANNA KOURBELA SNEAKPEEK

IMG_1022IMG_1021IMG_1024

Hei, og god fredag alle sammen! Det er endelig helg, og jeg har aldri vært så klar! I dag kjente jeg meg skikkelig sliten og uggen på jobb, så det var deilig å komme hjem og rive av seg arbeidsklærne til fordel for denne deilige kjolen fra Ioanna. Solen tittet frem i det jeg syklet hjem også, så i dag har jeg virkelig ingenting å klage på! I skrivende stund står laksen å steker i ovnen, byggrynsrisen koker og avokadosalaten er skåret opp – i dag skal jeg nyte en deilig, sunn middag i hagen for første gang på flere uker! Kjæresten er ikke hjemme i helgen, men jeg har likevel store og hemmelige planer som jeg ikke kan dele med dere før søndag. En annen ting jeg kan dele er at jeg har spilt inn videoblogg! Slapp av, det er ikke store greia, men jeg tror den lar dere bli kjent med meg som blogger på en litt annen måte enn hva dere er vant til å se fra alle disse rosabloggerne på YouTube. Videoen kommer naturligvis ut iløpet av kvelden! I mellomtiden kan dere nyte solen, legge planer for helgen og kose dere masse. Vi snakkes etterpå 😉