ANNONSE

1 av 3 ender opp med å miste vennene sine under en festival, konsert, på byen eller under et stort arrangement, og det har Pepsi Max gjort noe med. Tidligere i sommer presenterte de Pepsi Max’ Friend Finder: et lite GPS-innstilt luftskip som følger deg til vennene dine gjennom en app på telefonen. Altså, hvor genialt er ikke det? Disse små dronene fløy altså rundt i luften, og man kunne bestille deres hjelp gjennom en app. Luftskipet dukket opp, og guidet deg gjennom folkemengden helt til du fant vennene dine. Det første jeg tenkte var at dette bare var tull, og at filmen var animert, men det viser seg faktisk å stemme! Pepsi Max plasserte ut dronene under London New Look Wireless festival, og du kan tro festivaldeltakerne fikk seg en positiv overraskelse!

Som den festivalchaseren jeg er, har jeg selvfølgelig opplevd selv å miste vennegjengen i et folkehav hvor høy musikk og dårlig sikt gjør det umulig for oss å finne hverandre. Jeg mistet kjæresten min på Hovefestivalen i fjor, og venninnen min ble borte fra meg under Roskildefestivalen i 2013. Begge gangene endte det opp med endeløs leting, irritasjon og fortvilelse, før vi alle tok til vett og gikk tilbake til campen og fant hverandre der. Da hadde vi prøvd å ringe, tekste, snappe og skrike – til ingen nytte. Jeg klatret til og med opp i et tre etter Metallica-konserten, kun for å få bedre sikt! Hadde Friend Finder-dronene til Pepsi Max vært til stede hadde jeg kanskje sluppet unna med letingen, og heller tatt til takke med en kald øl i teltet 😉 Dronene flyr naturligvis ikke rundt og gjør jobben for deg på daglig basis, men med appen kommer du langt på vei! Last ned appen her, og finn vennene dine uten å stresse neste gang dere er ute!