– sort, brunt, mosegrønt, grått, beige & burgunder // ull, mohair, strikk, skinn, flanell & denim –

fall

Det er september, og på høy tid å gi garderoben en aldri så liten detox. Jeg skal ikke skryte på meg å være spesielt god til dette selv, men som jeg har sagt hundre ganger så er høsten min favorittårstid på klesfronten, og selv om jeg mangler det perfekte skinnskjørtet, den chunky mohair-genseren og de perfekte høstsandalene føler jeg det meste er på plass. Jeg har samlet ekspertmeningene og blandet de med mine all-time-favorites, og her er hva jeg mener fortjener en plass i høstgarderoben høsten 2015:

Sko: et absolutt must-have denne høsten er et par skoletter! Disse passer til absolutt ALT – både jobb, hverdag og fest. Jeg syns også du skal rydde plass til et par open-toe sandaler, hvite sneakers til sensommeren, burgunderrøde converse og et par høye boots.

Accessories: et stort ullskjerf, en perfekt cross-over veske (gjerne med gulldetaljer) mørke solbriller, en stor ullhatt med belte, en frynseveske og en kul, feminin klokke – også med gulldetaljer.

Nøkkel-plagg: sliten boyfriendjeans, en perfekt biker-jakke, skinnskjørt som kan kombineres med en stor, ribbestrikket genser, en poncho, et missoniprint-inspirert skjørt, en flanellskjorte, fuskepels og en hverdagskjole, gjerne en med årets mest populære detalj: snøring i brystet. De har utrolig mange kjoler og topper med denne detaljen, og mine favoritter finner du på KappAhl, Cubus og Nelly.com!

collage

Skjønnhet: sort eyeliner, burgunderrød neglelakk og brune/røde lepper er key denne høsten. Unngå konturer, shimmer og bronzer, og gå for en kald look. Håret må gjerne være varmt – honningblondt og sjokoladebrunt er høstens hårfarger, og det er nettopp disse fargene jeg har fått etter forrige frisørbesøk ♥