Neste uke sendes siste episode av #femellebloggerne sesong 1 på Femelle-TV, og jeg er så utrolig glad og takknemlig for alt jeg har fått oppleve som blogger i år! Selv om sesongen fra Gran Canaria i april ikke blir vist, har jeg fortsatt en bloggtur til Marbella igjen – og her skal dere få se mer av meg og de andre bloggerne på plattformen vår. Første sesong var et prøveprosjekt, og selv om vi hadde litt problemer med både filming, klipping og lyd har det vært morsomt å mimre tilbake til de deilige dagene våre i villaen på Rhodos. Håper dere har likt det lille dere har sett fra videodagboka vår, og at dere har et lite inntrykk av hvordan vi er som personer!

IMG_8603

Nå er det kun én uke igjen av nomineringen til Vixen Blog Awards, og jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som har stemt meg videre! Jeg ligger godt an i kategorien «årets snapchat», så klikk dere gjerne innom storien til @Haugaard91 og legg igjen en nominasjon på ikonet under med mitt navn og bloggadresse. Jeg vet også at jeg er nominert til årets nykommer og årets gullpenn – tusen takk ♥ Når det er sagt har jeg ingen forventninger til å vinne i det hele tatt – heller ikke å komme til finalen, og så lenge jeg får være med på festen er jeg fornøyd!

VIXEN_NOMINASJON_GIF2