PÅ KUN 10 MINUTTER

IMG_1304

Denne oppskriften er beregnet på dager man har dårlig tid, og du bruker mindre tid på denne oppskriften enn hva du ville gjort med en Toro-pose. For ikke å snakke om hvor mye sunnere det er – denne retten består av rene råvarer, ingen halvfabrikata. For to personer trenger du 4 bokser hakkede tomater, en desiliter creme fraiche, en neve fersk basilikum, 2 fedd hvitløk, 1 gul løk, 4 hardkokte egg og revet eller hakket parmesan.

IMG_1305IMG_1301IMG_1303

Kok eggene i ti minutter. Retten er ferdig når eggene er ferdig kokt! Fres løk og hvitløk i en kjele, tilsett et par desiliter vann og la det koke et par minutter. Tilsett de hakkede tomatene, og hakk opp basilikummen og hell over. Spar et par blader til pynt! Når alt koker går du over kjelen med en stavmikser – suppen er ferdig når egg og ost er på plass i suppen. Bon appetit!