SE VIDEO: BENEDICTE GJØR TING HUN IKKE KAN – KRØLLE HÅRET MED RETTETANG 

IMG_1284

Vi har allerede funnet ut at jeg er ekstremt dårlig til alt som har med hår, krølling og styling å gjøre, men jeg har likevel noen superprodukter jeg ønsker å anbefale videre. Noen av disse har blitt anbefalt av andre bloggere og journalister etter forrige pressemøte med Dermanor Norge, andre har jeg funnet i butikkhyllene selv. Her er mine favorittprodukter på badet – det er disse som gir håret mitt den fuktigheten det trenger uten at det blir fett! Alle produktene er tilgjengelig i butikk og på nett. Happy shopping!

collage

Elemis spa home body oil: dette er en kroppsolje som også fungerer på hår og negler, og den er helt fantastisk! Den er dessverre litt stiv i pris, men jeg har ofte sett den med fine tilbudslapper på nettet. Det som er spesielt med dette produktet er at konsistensen er hard i forhold til andre oljer, så den krever en rask oppvarming i et lite vannbad før bruk. Den føles godt på huden, er ikke irriterende, og trekker fort inn. Denne bruker jeg i håndkletørket hår etter jeg har vasket det.

Batiste dry shampoo – dark and deep brown: jeg ELSKER tørrshampooene til Batiste, og denne er intet unntak! Jeg har alltid vært tilhenger av cherry blossom og tropical, men nå som jeg oppdaget denne fine sprayflasken (som i tillegg demper etterveksten min) så er jeg frelst! Batiste har mange typer tørrshampoo, både for blondiner og brunetter. Ikke veldig stiv i pris heller! Du får tak i sprayflaskene på HM, Cubus, KappAhl, Lindex, Vita med mer, til bare 79,- kroner! Jeg kjøpte min på Blivakker.no til 29,- da det ar tilbud. Dere kan tro jeg fylte baderomskapet!

Joico K-pak intense hydrator treatment: denne kjøpte jeg på Josefsson frisør, og den kostet meg ca 350,- kroner. Noe den absolutt er verdt! Den er drøy i bruk, og varer ca et halvt år om man bruker den to ganger i uken. Denne er for tørt og skadet hår, og gir håret tilbake den fuktigheten og strukturen det fortjener.

HH Simonsen wetbrush: holy moly! Kast tangle-teezeren i søpla, denne er såå mye bedre! Ikke bare fordi den også kan brukes i vått hår, men også fordi den er kulere i design, mykere i børstestråene og utrolig enkel å gre håret med. Denne fungerer mye bedre mot tugger enn hva tangle-teezeren min gjør, og jeg har den med meg overalt! Denne får du kjøpt på de fleste frisørsalonger landet over.

IMG_1266

Av mer budsjettvennlige håroljer finner du favoritten min for skadet hår fra Gliss, og det fantastiske all-over body-produktet fra bio-oil som også kan brukes på tørr hud, eksem og for å forhindre strekkmerker ved f.eks en graviditet. Min all-time favorite er likevel håroljen fra Decleor, aroma nutrition. Som de fleste hår – og kroppsoljer kan også denne brukes på flere områder. Denne er såpass stiv i pris at jeg velger å bruke den i hårtuppene, for 700 kroner er virkelig ikke noe jeg vanligvis bruker på et hårprodukt! 😉