JEG BEGYNNER PAKKINGEN ALLEREDE I DAG!

IMG_0458

Nå kjenner jeg reisefeberen begynner å stige. Kroppen min er klar for varme temperaturer, hemningsløs shopping, fantastiske photoshoots og nye bekjentskaper. Det er kun én uke igjen til avreise, og jeg gleder meg til å reise til en ny destinasjon med et knippe nye bloggere fra Femelle! Jeg reiser med Maren, redaktøren vår som jeg kjenner fra Rhodos i mai, Anja, Charlotte, Silje og Nina, og vi har mange, store planer! Det jeg kanskje gledet meg mest til ser ut til å gå til helvete, men jeg tror jeg skal få det morsomt selv om sannsynligheten for at jeg får hoppe fallskjerm er tilsynelatende liten om dagen. Jeg beholder troen, men gleder meg også sinnsykt mye til å late meg på Ocean Beach Club og shoppe på Primark. Vi er også så heldige som får være VIP-gjester hos de største kjendisbulene i byen, så vi snappes garantert fra Aqua Mist og Tibu i Puerto Banus! (Om dere ikke følger meg på snap allerede kan dere legge meg til nå @Haugaard91). Håper dere vil følge veien vår ned til solfylte Marbella neste uke! 🙂 Også håper jeg dere får en fin høstuke hjemme i Norge!

IMG_8365Nikki-Beach-Marbellamarbella16Marbella._Malecónnikkimarbsslider

PS: Litt snikskryt må til. Tenk at jeg skal ligge her neste uke! Gledeshyyyyl!