Blant venner er jeg hun som.. Driter seg ut, sier de drøyeste tingene, ler høyest og drikker hardest. Jeg er også hun som aldri er sur eller irritert – er jeg det, så har du gjort noe virkelig galt. Jeg er også hun som pleier å arrangere og planlegge alle eventer, fester og happenings!

På skolen var jeg hun som.. Surfet igjennom med knallkarakterer ved å smiske med lærerne. Selvfølgelig var jeg mye tilstede, rakk opp hånden og kom med noen morsomme kommentarer, og jeg tror kanskje det var slik jeg endte opp med det snittet jeg fikk! Jeg var også elevrådsleder og russepresident, og generelt veldig engasjert.

På Facebook er jeg hun som.. Promoterer minimalt for bloggen sin, liker alt folk legger ut og tagger vennene mine i alt jeg syns er morsomt og kleint for dem. Jeg er ikke redd for å drite meg ut der heller, så i tid og utide kommer det noen snapstories, morsomme statuser eller gamle bilder og videoer.

På morgenen er jeg hun som.. Snoozer seks ganger og er et helvete å vekke, men som smiler og ler så andre folk blir irriterte fordi de selv er trøtte og slitne – når jeg først har stått opp, vel og merke.

På fest er jeg hun som.. ofte er festens midtpunkt og får alle til å le – både av meg og med meg. Jeg er hun som drar igang drikkelekene, deler fireball med alle, danser til møblene knekker, og som oftest er jeg også en av de topp tre fulleste på festen – selv om jeg selvfølgelig har full kontroll. Også dokumenterer jeg selvfølgelig ALT på Snapchat.

På nachspiel er jeg hun som.. Drar hjem rett fra byen. Jeg hater nachspiel. Unless it’s at my place! 😉

IMG_1117

På besøk er jeg hun som.. Er rolig, avslappet og viser respekt om det er mennesker jeg ikke kjenner så godt. Er det noen jeg kjenner åpner jeg alle skap og skuffer, tar meg litt mat og drikke, henter dyna og legger meg på sofaen og tar beina på bordet. Your house is my house – og vice versa.

På reiser er jeg hun som.. Vil oppleve ALT stedet kan tilby. Jeg hopper i taxi, buss og båt, og skal se så mye som mulig mens jeg er tilstede. Jeg er også hun japanske fototuristen som tar bilder av alt og alle, men som aldri blir tatt bilde av. Dårlig bloggholdning, I know!

På shopping er jeg hun som.. Planlegger alle kjøp, skriver lister og kikker i nettbutikkene før jeg besøker den aktuelle butikken. Jeg trekker alltid kortet litt for mange ganger i forhold til hva som egentlig var planlagt, og som aldri bytter noe med mindre jeg VIRKELIG bomma. Jeg er også en av de få som faktisk gidder å bruke prøverommene, og det er i de få tilfellene jeg ikke gidder at jeg virkelig bommer på kjøpet.

Hjemme er jeg hun som.. Hopper rett i nattkjolen eller morgenkåpa, kaster dyna på sofaen og ser på Kardashian-jentene mens jeg jobber med hjemmekontor. Jeg jobber ALLTID. Er det ikke Sonans, så er det Sonans chat med hjemmekontor. Er det ikke chat, er det blogg. Er det ikke blogg, er det sosiale medier og promotering. Stian er mildt sagt LEI!

Bak rattet er jeg hun som.. Kjører fort, men kontrollert. Jeg viser gjerne en finger i ny og ned, og blinker med langlysa om du kjører for sakte foran meg. Jeg kjefter på deg fra vinduet om du provoserer meg med kjøringen din og eier rett og slett null skam. Jeg skal ta deg.

I familien er jeg hun som.. Igjen, hun som planlegger alt. Jeg er også kokken i familien, på andreplass etter tanten min når vi er i Porsgrunn, så klart. Her er jeg også fotografen, dataeksperten og hun som alltid får kjeft fordi hun ikke sparer mer penger. Hehe!