GOING TO GATE IN 12 HOURS

IMG_11103

De siste dagene har vært magiske! Jeg har ikke gjort annet enn å bli dullet med, og i dag var siste innspurt før avreise mot Spania. I helgen har jeg fått vippeextensions, ansiktsmaske, peeling og syrepensling hos Hokksundklinikken og mange deilige produkter fra Rapunzel of Sweden. I dag derimot har jeg fått midlertidig brunfarge i form av spraytan fra BeautyDerm på Spikkestad utenfor Drammen. Jeg føler meg såå fresh – og klar for å reise! Om syv korte timer kjører kjæresten meg inn til Gardermoen, men før det skal jeg pakke ferdig, reise på badedrakt-shopping og spise en deilig middag med min kjære. Vi skrives fra flyplassen, dere!


Grunnen til helgens fravær har vært enkel – en av mine beste venninner flytter til New York i morgen, og jeg har tilbragt det meste av tid med denne fantastiske jenta som snart skal ta over verden med sine fantastiske fotokunnskaper og øye for detaljer. Jeg er så sinnsykt stolt av henne, og utrolig fornøyd med å ha brukt henne som bloggfotograf de siste årene. Lykke til ute i verden, Yasmine. Er det noen som får det til, så er det du! Klikk dere inn på facebooksiden hennes HER og legg igjen en like for å følge henne i N.Y ♥