THIS IS WHERE WE LIVE

IMG_4217IMG_4225IMG_4239IMG_4215IMG_4211IMG_4209

Etter mange timer på reisefot har vi endelig kommet frem til Puerto Banus, Marbella. Vi mellomlandet en kjapp tur i London, og takket være en flaske vin og to sløvende piller for min pinlige flyskrekk hadde jeg tidenes beste flytur! Tidligere i dag sjekket vi ut området vi bor i, og det ble matshopping og inntak av deilig sushi på Samurai før vi testet temperaturen i bassenget der vi bor. I skrivende stund sitter vi på takterrassen i vår lekre luksus-penthouse og nyter litt kveldssnacks i form av god mat og drikke, og vi har allerede mye på agendaen i morgen. Vi har nemlig fått sponset opphold på Ocean Club Marbella – så i morgen finner du oss på de berømte, gigantiske solsengene med et par glass musserende i hånden. Vi skrives!