WHEN EVERYONE IS SLEEPING

IMG_4254IMG_4236IMG_4242IMG_4251

God morgen fra solfylte Marbella! Nå sitter jentene klare ved frokostbordet og venter på at Anja mekker sine fantastiske smashed avokado toast. Jeg våknet en stund før de andre, og benyttet sjansen til å snike i meg en ananasyoghurt i soloppgangen mens de andre lå å snorket. I dag skal vi ha champagnefrokost på terrassen før vi klatrer ned veiene mot Ocean Club Marbella – vi burde nemlig ha en liten buzz før vi går inn dit, for etter å ha snakket fort med Sophie Elise vet jeg at prisene er latterlig høye. Heldigvis har vi blitt sponset med både drikke og opphold, så det eneste jeg har i tankene er deres fantastiske Mojito og et deilig fat med sushi – koste hva det koste vil. Dere kan følge oss på clubben gjennom @Haugaard91 på Snapchat, så blogges vi senere i dag!