ELEKTROLYTTER ER VIKTIG FOR KROPPENS VÆSKEBALANSE – JEG DRIKKER KOKOSVANN!

IMG_4851DSC05039-800x448IMG_4854

– KOKOSVANN FRA NU3.NO –

I dag har vi ikke gjort annet enn å shoppe, spise og ligget langstrakt på stranden, og det har vært såå deilig! Jeg kjenner på kroppen at jeg har drukket litt for lite vann i dag, og i denne varmen er det utrolig viktig å holde på væskebalansen. Det er derfor jeg nettopp styrtet tre desiliter kokosvann i kveld. Kokosvann opprettholder ikke bare væskebalansen i kroppen, men den gir de naturlig energi, påvirker hud og negler i en positiv retning og inneholder laurinsyre som hjelper på immunforsvar og bekjemper bakterier i kroppen. Det er også forsket frem at kokosvann bekjemper cellulitter og bidrar til vektnedgang, så det er egentlig den perfekte tørstedrikken på sene sydenkvelder. Visste dere forresten at kokosvann er så godt akseptert av kroppen at det ble injisert gjennom blodårene under vietnamkrigen for å lindre symptomer og skader som følger av blodmangel?

Uansett.. Nå sitter jeg rundt sofabordet og spiser kveldsmat mens jeg ser jentene dolle seg opp før byen. Jeg er dessverre ikke helt i form etter gårsdagens festligheter på Ocean Club (HE HE) så jeg har store planer for meg og min beste venn, Netflix. I morgen er planen å shoppe enda litt mer, for jeg sier meg ikke fornøyd med den tusenlappen jeg brant opp på Stradivarius i dag. Jeg fikk med en ullhatt, en poncho, en missoni-inspirert cocktailkjole, et belte og en turban hjem, så jeg sier meg fornøyd for i dag og tar kvelden med god samvittighet og svidd bankkort. Vi skrives i morgen ettermiddag! I mellomtiden finner dere meg på @Haugaard91.