AMAZING PIZZAS, AMAZING DRINKS

IMG_4781IMG_4764IMG_4763IMG_4762IMG_4768IMG_4777IMG_4779

I går sjekket vi ut marinaen i Puerto Banus, og vi endte opp på en lokal pizzaria med navn Picasso – samme navn som stamcaféen min hjemme i Drammen. Her serverte de tidenes pina colada, de største, tropiske drinkene og tidenes italienske stenovnspizza. Vi klarte så vidt å spise opp halvparten, så selv om prisen på 150 norske kroner kanskje skremmer deg (lol) så er det fint mulig å dele den med din bedre halvdel. Jeg bestilte pizzaen de anbefalte i menyen, «meatlover», og var veldig fornøyd med valget selv om jeg sjeldent går for pizza på restaurant. Jeg spottet risottoen til dama på høyre side, og sjømatstallerkenen til mannen til venstre, så får jeg viljen min blir det en tur eller to til hit senere i ferien 😉