HVOR ER JEG?

IMG_4215IMG_4216IMG_4217IMG_4218IMG_4219

Følelsen av å våkne i sin egen lille dam av spytt og maskara med solseng-mønster på hele frontpartiet på en offentlig solseng er kanskje ikke noe å misunne, men jeg tenker det går greit. Jeg er tross alt her nede mens dere er der hjemme i kalde Norge, så whatever. Jeg har vært på shopping i dag, og ble tydeligvis så sliten av å svi bankkortet på Primark og Zara at jeg måtte ta en liten powernap utenfor leiligheten. Da jeg våknet visste jeg ikke helt hvor jeg var, og to av tre jenter hadde valgt å forlate meg ved bassengkanten mens jeg lå igjen som en snorkende selunge i min egen lille drømmeverden hvor jeg innbilte meg bølgeskvulp og palmesus. Det jeg våknet av deimot var en irriterende spansk høne som ikke klarte å holde kjeft, så idylldrømmen ble fort avbrutt. Nå sitter jeg på sofaen og er svett som juling og full av solkremsutslett mens jeg venter på at sangrian skal bli klar. Vi har fått VIP-bord og påspanderte bobler på Tibu i Puerto Banus i dag, og jeg gleder meg som en prinsesse til å leke meg med sort kjole og høye hæler i en luksusby som denne!