🎶 THAT PARTY LAST NIGHT WAS AWFULLY CRAZY I WISHED WE TAPED IT! 🎶

IMG_5005IMG_5007IMG_5139IMG_5133IMG_5128IMG_5083IMG_5096IMG_5079IMG_5074IMG_5048

..AND OF COURSE WE DID!

Ladies, jeg har hatt den feteste natten i historien! Det er også grunnen til mitt lange fravær i går, for formen var virkelig ingenting å skryte av. Akkurat nå føler jeg litt på at vi har festet litt for mye i forhold til planen, men når opplevelser som dette banker på, lukker man ikke igjen døren. Det hele startet med at vi kledde oss for middag, spise mat på Belvedere og delte en pipe på shisha-bar. Vi var edru, men i godt humør, og visste at Ocean Club Marbella (som vi hadde vært på tidligere denne uken) hadde avslutningsfest for sesongen. Dette er tydeligvis årets begivenhet her nede, og temaet for dette årets fest var «black and gold». Denne festen er for eliten, og bare inngangsbilletten i seg selv koster 200 euro – uten noe inkludert. De største VIP-bordene har egen avdeling ved stranden, ubegrenset med sushi og drikke, og koster hele 3000 euro!

Vi gikk bort til strandpromenaden for å ta en titt. Ved siden av oss står det hundre andre mennesker som desperat vil inn på klubben, og noe av det første som skjer er at en mann med navn James kaster over den dyreste flasken med musserende jeg noensinne har løftet. Vi vorser, danser under fyrverkeriet og koser oss på bryggen – og da kommer James og kompisen Anthony bort og ber oss komme rundt til inngangen.

Tror dere ikke de knipset med makt-fingrene sine og slapp oss inn – og lot oss sitte rundt det dyreste VIP-bordet med egen servitør og ubegrenset alkohol?! Og for å gjenta meg selv: vi fulgte IKKE noen dresscode. Selv hadde jeg på hvite sneakers, denimjakke og en kjole med missoniprint i et hav av kvinner med sorte kjoler, høye hæler og gullsmykker – og ifølge gutta var vi de kuleste og vakreste der inne, nettopp fordi vi ga faen.

Vi hadde tidenes fest med Laurie, Kian og alle vennene deres, og endte opp på nachspiel med mer å drikke, nattbading i deres private basseng og mange hyggelige og morsomme samtaler. I går lå jeg å tenkte for meg selv: hvor fantastisk deilig og random er ikke livet når noe sånt skjer mennesker som lille meg? I had a blast!