BE YOURSELF – EVERYONE ELSE IS TAKEN

IMG_5581IMG_5582IMG_5584IMG_5585

Septum-piercing «maryam» finner du her for 99 kroner per stk. Du finner flere septumpiercinger her og her!

Jeg har i forbindelse med Marbella-turen fått samarbeide med en norsk nettbutikk som heter Girlcode.no. Det er tre ting som står sentralt i deres visjon, og det er miljøhensyn, dyrevern og medmenneskelighet. Det betyr at nettbutikken kun fører produkter og merker som kan stå for kravene de stiller, og det er noe jeg syns er utrolig bra med tanke på det lille markedet vi har i Norge. At noen faktisk står opp mot markedet og står for at både dyr, mennesker og miljø skal behandles riktig i handelsprosessen er utrolig viktig, og ikke minst modig og bra!

En annen ting de står for er at DU skal være den DU er, og ingen andre. Produktene deres skiller seg spesielt ut fra andre norske nettbutikker og de står for frihet fra alle punkter i janteloven. Og her kommer min pep-talk inn i det hele: du skal være deg selv uansett hva venner, familie, sosiale medier eller samfunnet krever og forventer av deg. Jeg har føyet meg til andres krav og forventninger i mange år – spesielt fra samfunn og familie, og selv om jeg ennå ikke har funnet smutthullet kjenner jeg at jeg er på god vei. INGEN skal fortelle deg hva du skal gjøre, hvordan du skal se ut, at du ikke kan reise dit du vil, studere det du vil eller leve slik du vil. Du er din egen lykkes smed – og du har bare ett liv. Jeg vil hvertfall ikke angre på noe når jeg vokser opp og blir gammel, og det er derfor jeg reiser og koser meg mens jeg ennå er ung og fri.

–> SJEKK UT GIRLCODE PÅ FACEBOOK <–