ET SAMARBEID MED GOOD FOR ME OG BEAUTYDERM

IMG_4515

Jeg er fullstendig klar over at man reiser til varme sydenland for å BLI brun, men i noen tilfeller er det greit å ha et litt penere grunnlag – som for eksempel her i Puerto Banus, Marbella – hvor alt ser ut til å handle om utseende. Jeg har benyttet meg av to metoder for å oppnå maksimal brunfarge, og det er betakaroten fra Good for Me og spraytan fra BeautyDerm i Spikketad utenfor Drammen.

IMG_4867kopiIMG_4659IMG_4877IMG_4654

Forberedelser: Jeg begynner på betakarotenkuren to uker før avreise slik at jeg har grunnlaget på plass når solen endelig steiker på kroppen min. Det er anbefalt å ta en pille om dagen, men de siste dagene før avreise og under oppholdet tar jeg faktisk to – det er fordi innholdsgrensen er lavere i Norge enn i mange andre land, så jeg vet det er trygt. (Dette er et valg man må ta selv) Den andre tingen jeg skal begynne å gjøre, som jeg testet for første gang på mandag, er spraytan. Jeg fikk sponset behandling av Unni på BeautyDerm i Spikkestad utenfor Drammen, og det er det smarteste jeg noensinne har gjort! Jeg var helt svart de første timene, men etter den første dusjen her nede i Marbella så jeg rett og slett smashing ut der jeg lå på solsengen!

Opprettholding: når jeg kommer hjem fortsetter jeg med betakaroten så lenge jeg føler det er passende. Jeg pleier å ta pillene i en til to uker kombinert med et par korte soltimer i solarium for å holde litt lenger på fargen, og det har fungert utmerket gjennom alle reisene jeg har hatt i år. Ønsker jeg at sydengløden skal vare enda litt lenger kan du ikke se bort ifra at jeg besøker spraytan-eksperten på BeautyDerm en gang til!

Tilbud fra BeautyDerm: Neste uke kan du få hele kroppen sprayet for kun 250 kroner! ♥ Bestill her!