KJOLE 399 KR – ZARA.COM // NLY-SHOES 399 KR – NELLY.COM 

IMG_53281IMG_5296IMG_53421IMG_5313

God morgen! ♥ Nå sitter jeg ved spisestuebordet og drikker en stor chai latte mens jeg jobber litt med bloggen og hører på deilig musikk over det nye anlegget vi har fått i stua. Kjæresten min ommøblerte hele leiligheten mens jeg var på ferie, så nå har blant annet fått to store KRK-høyttallere i stua som spiller sinnsykt bra! Solen skinner over Drammen by og livet er egentlig jævlig digg i dag! Jeg har ingenting på agendaen, annet enn å fylle kjøleskapet for uken og sysle med litt pynteting i leiligheten. Jeg har også funnet fram min eldgamle Playstation 1 med nyinnkjøpt minnekort fra Ebay – og gjett hva jeg skal spille?! GTA1! Med andre ord kan dere ikke forvente mye annet enn snaps fra denne jenta denne formiddagen. Sjekk ut @Haugaard91 på Snapchat, jenter! 😉 ♥