IMG_5600IMG_5637IMG_5601IMG_5717

Detox – og cleanse te fra NU3.NO 

Nå kunne jeg like gjerne ønsket dere god morgen, for det er nesten sant! Jeg tror kroppen trengte søvn i natt, for jeg har klart å klore til meg elleve timer deilig søvn i nytt sengetøy, og den planlagte frokosten ble heller en sen lunsj. Planen i dag er å gjøre de tingene jeg ikke fikk gjort i helgen, nemlig å fylle på kjøleskap og rydde litt i huset. Jeg skal også starte mitt nye frilansprosjekt for Femelle.no og forhåndspublisere noen innlegg til dere, men først og fremst skal jeg gi kroppen en real rens og detox med disse deilige teposene fra Pukka. Jeg drikker begge posene etter hverandre, og grunnen er de fantastiske ingrediensene:

Fennikel som hjelper fordøyelsen og inneholder vitamin A og C. Aloe Vera som smører kroppen innenifra. Blodrensende brennesle som hjelper mot leddplager og bidrar til at nyrene skiller ut urin. Løvetann som også virker positivt for fordøyelsen, men som også har en enorm vanndrivende effekt. Løvetann virker også stimulerende for utskilelse av spytt, magesyre og galle, og har en leverbeskyttende effekt. Produktene inneholder også lakrisrot og anis som bidrar til at du faktisk koser deg med det du drikker, slik at produktet ikke blir ren medisin for kroppen. Produktet renser kroppen og gir huden glød fra innsiden, også smaker den selvfølgelig fantastisk – spesielt på denne årstiden!