1. Komme igang med hverdagsrutiner. Vi er inne i en ny sesong, jeg er inne i en ny jobbturnus og jeg har ennå ikke «landet» riktig etter forrige sydentur som var for drøye seks dager siden. Treningsrutinene skal på plass, maten skal inntas til riktig tidspunkt, jeg skal stå opp tidlig selv om jeg ikke skal på en fysisk arbeidsplass og jeg skal skjemme bort hundene med turer i skog og mark minst tre ganger i uken.

2. Arbeide bedre med bloggen. Dessverre ble det ikke så mye bloggmateriale ut av turen til Marbella som forventet, så det må jeg gjøre noe med mens jeg fortsatt har fridager og dagslyset tilgode. Jeg skal komme med bedre blogginnlegg, flere antrekksposter og lande flere flyvende samarbeid jeg har i mailboksen.

3. Booke neste reise. Jeg vet jeg nettopp har kommet hjem, og jeg vet jeg har en tur til København om et par uker, men jeg får liksom ikke ro i ræva. Jeg sitter med sommerfugler store som kråker i magen bare jeg ser bilder av et eksotisk land, og jeg VET det er mye bra å finne på restplass om jeg bare gidder å ta tiden til bruk. Jeg er virkelig ikke produsert for dette kalde været. I skrivende stund ser jeg på muligheten til å reise tilbake til Marbella. For et fantastisk (men dyrt) sted!

IMG_4267

4. Jeg skal rydde i huset. Ikke bare leiligheten jeg bor i, men huset. Kjelleren får besøk av rørlegger noe som betyr at alle bodene og gangen må ryddes, garasjen skal få plass til en bil, og ikke bare skrot, og loftet skal gjøres om til et hjemmekontor slik at hverken jeg eller student-samboeren min plaget av bråkete vaskemaskiner, oppmerksomhetssyke hunder eller uventet besøk når vi først er i jobbmodus.

5. Være mer aktiv i hverdagen. Jada, jeg skal få inn bedre treningsrutiner og gå flere turer med hundene – men hva er egentlig hverdagsaktivitet? Jo, jeg skal GÅ til butikken istedenfor å kjøre når det er små innkjøp som skal gjøres, og jeg skal SYKLE til jobb de få dagene jeg faktisk jobber fremover. Man blir feit av hjemmekontor. Punktum.

6. Jeg skal investere i en stor weekendbag. Akkurat nå er det Malene Birgers Wallikan weekendbag (link) som står på ønskelisten, og hvis jeg ikke finner den billigere i København i slutten av måneden, så får jeg bare bite i det sure 4000 kroners eplet til Miinto.no.

7. Arrangere et klessalg – enten i Drammen eller Oslo, eller bare på nett. Jeg har MYE som skal bort, og det til en rimelig penge. Foreløpig har jeg opprettet en privat nettbutikk HER som du kan sjekke ut om du ønsker å shoppe litt fra garderobeskapet mitt. Resten av klærne gis til syriske flyktninger – jeg har nemlig vært et godt medmenneske og vært på posten og hentet disse posene med gratis frakt.

69_2010214115

8. Rydde og vaske bilen. Trenger jeg å si noe mer? Det nærmer seg vinter, og jeg har ikke garasje. Jeg satser ikke på frostskader på cabrioleten min, og må derfor ta vinterrengjøringen nå i høst. Heldigvis har jeg stor gårdsplass, så vi snakker vask, polering, støvsuging og full pupp. Bobla skal skinne!

9. Fortsette på den fantastiske bølgen jeg er på når det kommer til å ikke drikke brus! Jeg tror jeg har drukket en liter brus på en måned, og da var det naturligvis sukkerfri. Brus appellerer ikke til meg lenger – eller er det kanskje kullsyren? Jeg har alltid elsket Farris’ vann med bobler, men det ser ut som jeg ikke er noen stor fan av det heller for øyeblikket.. og det er bra!