…IT’S THE BEST REVENGE!

IMG_5805IMG_5781IMG_5799IMG_5753IMG_5792IMG_57911

I SAMARBEID MED RAPUNZEL OF SWEDEN

I anledninger hvor jeg ønsker å pynte meg litt ekstra liker jeg og krølle opp håret mitt slik jeg har gjort på bildene over. Det er ingen hemmelighet at lengden på håret minsker så fort man får bølger i det, og det er nettopp derfor jeg tar ibruk hairextensions når jeg krøller mitt. Jeg har ikke brukt hairextensions på mange år da mitt eget hår har hatt en fin lengde, og da jeg brukte det fast hadde jeg problemer med å finne hår som blendet seg fint inn i mitt naturlige hår. Håret mitt er nemlig tykt som en hestemanke, så det har til tider sett langt og pistrete ut med extensions. Rapunzel of Sweden derimot passer meg utmerket, og jeg har derfor valgt å samarbeide med de fremfor andre aktører. Fargen matchet min høstlige balayage helt perfekt, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har clip-on original rett, 50 cm i fargen #30. Jeg mottok også en tilhørende hårpleieserie som er anbefalt av svenske frisører, og i pakken fikk jeg med shampoo, balsam og reconstruction treatment som var minst like god på mitt eget hår som på løshåret. Du finner hårpleieproduktene her 🙂 // anbefales

Frem til 25. oktober får dere 25% rabatt på den billigste pakken om du kjøper to clip-on pakker! ♥