I SAMARBEID MED COCOSA OG NU3.NO 

IMG_5828IMG_5831IMG_5827IMG_5833

God dag! ♥ Håper dere har hatt en stressfri og deilig morgen – det vet jeg hvertfall at jeg har hatt. Hjemmekontor byr på sol i Drammen, tur med hundene, en deilig treningsøkt i marka og en deilig lunsj laget med kylling, egg og kokosolje. Jeg har fått en stor pakke levert fra nu3.no, og i den lå blant annet denne kokosfavoritten fra Cocosa. Jeg bruker for det meste stekeolje fra kokos da den er sunnere enn smør og annen stekeolje, og fordi den inneholder fler essensielle fettsyrer. Det finnes to varianter av denne kokosoljen, og det er den med smak av kokos, og den uten. Jeg foretrekker den uten da den har fler bruksområder, blant annet på knekkebrødet som smør, eller som en liten ekstra kos i kaffen.

I denne høstsalaten har jeg benyttet meg av epler, reddiker og soltørkede tomater i tillegg til de vanlige ingrediensene som tomat, agurk, hjertesalat og rødløk. Som proteinkilde har jeg kokt to egg og skåret opp en kyllingfilet. Kyllingen er stekt i kokosolje med finhakket chili og hvitløk, og det smakte helt himmelsk! I går la jeg en flaske voss-vann i kjøleskapet med litt agurk, lime og mynte, og det smakte perfekt ved siden av dagens lunsj. Test det gjerne ut selv, og fortell meg hva du syns! Ha en fin dag! ♥