CHEVRE, HONNING OG BRØD

IMG_4884IMG_4886

God morgen! Feeling fine? Det er kanskje morgen, men i dag kommer det ikke noe frokosttips! Dette tipset har jeg ærlig og redelig stjålet fra byens beste tapas-bar, Anchas Bodega, og jeg slenger gjerne med en liten anbefaling om restauranten samtidig. Om dere noensinne er eller skal til Drammen, book bord på Anchas Bodega og spis tapas! Vi snakker scampi, bacondadler, poteter og aioli, kjøttboller, carpaccio, indrefilet med trøffelsmør, og denne herligheten – bakt chevre. Dette har blitt min nye LCHF (hehe) koserett, og jeg serverte den også for bloggjentene i Marbella for et par uker siden. Dessverre inneholdt osten jeg fant på suprmarkedet i Puerto Banus 60% chevre og 40% brie så smaken ble litt utvannet, men i Norge så har vi ren chevre i alle matbutikker – jeg handler hos Rema 1000. Alt du trenger er chevre, honning og noe godt brød – til vanlig foreslår jeg hjemmelaget lyst brød eller fransk baguette. Skjær osten opp i 4-6 biter og legg de i en ildfast form. Hell honningen over, og gratiner i ovnen på ca 180 grader til den blir gyllenbrun. Server med brød ved siden av. På Anchas Bodega bruker de nøtter også, og på fredag skal jeg finne ut hvilke. Kanskje pecan? Anyways.. prøv det! Du vil ikke angre ♥ Si ifra når du har prøvd – jeg vil høre deres meninger også!