13 MUST HAVES

primark


Primark, alle nordmenns favorittbutikk. Jeg lurer på hvor mange år vi har forsøkt å få denne butikken til Norge uten nytte – det er ikke få! Det er kanskje ikke her jeg går for å shoppe klær, men det er alltid noen poser og et slitent bankkort som blir med hjem etter å ha spottet disse butikkene i utlandet. Her er mine must-haves fra Primark:

1: Sportstøy. Her snakker jeg om gensere, shorts, t-shirts, myke sports bher, yogatights og mye annet, spesielt tilbehør som løpebelter, svettebånd og vannflasker med kule qoutes og prints. Enkle treningsplagg til hverdagen, rett og slett.

2: Sko. Her har de alt fra sneakers til stiletter! De er rimelige i pris og derfor ikke i super kvalitet, men jeg klarer alltid å ta med meg et par eller to. Denne gangen ble det loafers med platå i imitert, hvitt slangeskinn og jeg elsker de! De kostet hele 9 euro – haha!

3: Hårstrikk! Dette er noe jeg aldri fåt nok av, og denne gangen så jeg de hadde fått inn hairbubbles også!

4: Verdens mykeste tøfler i verdens verste kvalitet. Jeg mener det, de varer kanskje en måned. Men prisen er på 10-30 norske kroner, så tre slike par er en god investering for kalde vintere. Primark har forresten verdens deiligste og mykeste sokker også, og jeg mener å huske det kostet 30 norske kroner for tre par. Kvaliteten på disse er upåklagelig så lenge du er forsiktig når du tar av prislappen 😉

5: Strømpebuksene! Denne gangen kjøpte jeg bare to par, og du kan tro jeg angrer! Det finnes ingenting bedre enn å ta imot vinteren i disse 100 deniers ullstrømpebuksene. Gå opp en størrelse – og du er garantert strømper for livet! Har aldri opplevd at disse har røket. Amazing!

6: Julepynt og julegaver! De er alltid sinnsykt tidlig ute med julepynten, og den er å se i butikkene allerede i august/september. På Primark er det også mulig å gjøre noen skikkelig gavekupp, så spar opp penger og bestill overvekt på vei hjem!

7: Hårpynt. Hårbånd, blomsterkranser, hårspenner, sløyfer og hårsmykker. Primark har alt!

8: Sengetøy og sengetepper. Billig og bra, også er de faktisk flinke til å følge de ulike trendene også.

9: Baderomsartikler. Fine såpeskåler og pumper, lekre håndkler og fine oppbevaringsbokser for alt mulig.

10: Hud og kroppsprodukter. Jeg snakke hudpleieprodukter, men svamper, koster, morsomme q-tips osv.

11: Hodeplagg. Primark er kongen over hatter og luer, og jeg finner ALLTID noe å ha på hodet i det jeg entrer denne butikken. Forrige gang kom jeg hjem med ikke mindre enn fem hatter. To til høst og vnter, to til sommer og en morsom turban om jeg skulle føle meg litt ekstra vågal en dag.

12: Pysjamas og koseplagg. Primark har shorts og tee, nattkjoler, morgenkåper og overalls. Masse morsomt!

13: Smykker. Her finner du ALT du kan drømme om av kjeder, armbånd, ringer og klokker. Happy shopping!