The Green People er et økologisk, naturlig og dyrevennlig merke som startet opp i 1997, og siden den gang har de bygget seg opp et varemerke med over 100 forskjellige skjønnhetsprodukter. Merket tester nye produkter på frivillige før de selges, og er imot hver grusomhet mot dyr. Ingenting inneholder heller parabener, og alt skal være allergivennlig da det var slik det hele startet. Gründerens unge datter hadde en uforståelig kløe, og hun skulle lage en produktserie alle kunne bruke på tross av dette. 10 prosent av salget doneres til veldedighet! ♥

IMG_5936kopi

1. Cell enrich facial oil: denne bruker jeg etter rens eller peeling for å opprettholde fuktighet og for å fornye hudcellene. Den lukter naturlig og sterkt av natur, blomster og frukt. Dette produktet er 96,6 prosent organisk.

2. Contour and sculpt body lotion: denne inneholder aktive ingredienser som strammer opp huden og sørger for at huden fornyes og får fuktighet. Den inneholder også myrica-ekstrakter som toner ned cellulitter og stimulerer metabolismen i kroppen, og ingefær som beskytter mot nedbryting av kollagen. Dette er et fairtrade-produkt og er 90,5 prosent organisk.

3. Soft buff skin exfoliator: Jo eldre vi blir, jo saktere foregår hudens cellefornyelse. Huden ser slapp ut, porene tettes og man mister den ungdommelige gløden man en gang tok for gitt. Ingrediensene i dette produktet er sterke nok til å penetrere seg inn til kjernen, og fjerne både harde og døde hudceller, og presser de opp til hudens overflate så man lettere kan behandle de bort. Denne bruker jeg to ganger i uken – før ansiktsoljen, etter rens. Dette er også et fairtradeprodukt, og er 92,4 prosent organisk.

4. Tinted SPF15 moisturiser: dette er en lett og myk fuktighetskrem som er designet for å beskytte og korrigere huden.Daglig bruk skal gi deg yngre, smidigere og mindre rynkete hud, og den inneholder solfaktor 15. Denne bruker jeg hver dag, og den er 98,4 prosent organisk.


Jeg holder også på å teste ut den populær, sorte tannkremen fra Beverly Hills Formula som er bygget opp fra trekull. Oppdateringer kommer så fort jeg sier meg fornøyd med testprosessen ♥

IMG_5939

Ha en fortsatt fin dag! Vi snakkes på @ Haugaard91 i alle sosiale medier ♥