SPONSET BEHANDLING

IMG_4722

Før jeg dro til Marbella besøkte jeg Hokksundklinikken for å fylle på vipper og peele huden min. Oda, som er min faste hudpleier, var dessverre sykmeldt, så jeg lot Camilla gjøre sine underverker. Vi brukte ikke syre på denne behandlingen da huden fort kan bli skadet og brent om man ikke bruker solfaktor 50, og siden jeg skulle til Spania hadde det vært ekstra dumt å gå for en syrepeeling denne gangen. Etter renserutine og peeling kjente jeg at huden satte igang sin egen lille fornyelsesprosess, og fire dager senere hadde jeg helt ny og fin hud – uten en eneste kvise, hudorm, nupp eller urenhet! Jeg skal innrømme at det i perioder var ubehagelig. Huden var de første tre dagene tørr og flassende, og jeg hadde litt svie mellom nesen og overleppa, men det var såå verdt det når jeg så resultatet! Tradisjonell hudpleie får du for 575 kroner hos Hokksundklinikken. Ønsker du syrepeeling koster det i underkant av hundre kroner ekstra!:-) Money well spent!