HOMEOFFICE & CHIT-CHAT

IMG_1121IMG_1133

Jeg er glad i samarbeid, men jeg er også veldig glad i å jobbe selvstendig. Med andre ord passer denne hverdagen meg helt ypperlig. Jeg har to dager i uken der jeg jobber i team og sosialiseres, og jeg har tre dager hvor jeg tasser rundt i morgenkåpen så lenge jeg ønsker, logger noen økter på trening, drikker x antall kopper kaffe og koser meg med blogg og markedsføring mens favorittserien suser i bakgrunn. I dag har jeg en slik dag. En dag hvor samboeren er på middagsinnkjøp mens jeg rydder leilighet, tenner stearinlys og hører på deilig musikk mens fingrene flyr over tastaturet. Juicemaskinen settes snart i gang, og da skal jeg robbe det enslige epletreet vi har stående i hagen for epler slik at vi har ferskpresset juice til middagen. Jeg har en følelse på at det blir junkfood foran tven i dag, men det er helt greit.

Senere i dag skal vi på skogstur med bikkjene, men jeg må også rekke innom Hokksundklinikken. Jeg skal ta en ukes pause fra vippeextensions slik at jeg får et nytt og fresht sett til Halloween, og samtidig sniker vi inn en liten hudpleiebehandling. Livet smiler i dag, og jeg har mange baller i luften. Følg meg på Snapchat @Haugaard91 i helgen for å få med dere den nye snap-serien jeg har gående med en ny sponsor, så snakkes vi senere! Jeg har mange blogginnlegg på lur – blant annet et nytt debattinnlegg dere kommer til å like ♥