SEE YOU TOMORROW, DENMARK

4468-copenhagen_city_collage

Jeg sa jo at jeg ikke hadde ro i ræva til å bli værende hjemme i Oktober! I morgen er det en måned siden jeg kom hjem fra Marbella, men restless-benny må ut å farte, og slik oppsto impulsturen til Danmarks vakre hovedstad. Planen var egentlig å reise på kjærestetur, men det er ikke alltid det klaffer med timeplanen når man overrasker noen med en reise – derfor tar jeg med meg venninnen min på en deilig shopping (og champagne) ferie ombord på DFDS seaways. Jeg er klar for middagsbuffet, strawberry daiquiry, heftig rumperisting i båtens nattklubb og selvfølgelig – shopping og marked i København. Før jeg hopper ombord i skuta skal jeg til Østbanehallen i et samarbeidsmøte med Malene fra nettbutikken Karma.no. DET ser jeg virkelig frem til!

Copenhagen Collage

Jeg tviler på at jeg rekker å oppdatere dere ombord, men vi ses på Snapchat og Instagram @Haugaard91 ♥