I SAMARBEID MED COOLSTUFF.NO

IMG_61851IMG_6123IMG_6152IMG_6159IMG_6192

Alle dere som følger meg på snapchat så jo dette i går, men dere fikk også med dere at jeg skiftet iløpet av kvelden før jeg skulle ut på byen. Jeg syns det kan være fint å kle seg ekstra feminint på Halloween, men det er enda kulere å kle seg stygt. Derfor valgte jeg å dra på byen i gorillakostymet mitt, og jeg har aldri fått så mange komplimenter i hele mitt liv! Hvem skulle tro at en jente med krøllet hår og full make-up skulle skjule seg under tidenes ekleste og mest realistiske gorilladrakt? Vel, svaret er ingen – oppmerksomhet ble det derfor mye av i går, og det er jo alltid hyggelig! Begge kostymene er fra Coolstuff.no. På vorspielet hadde jeg på meg denne lekre karibiske piratdrakta, og link til kostymet finner du her. Jeg møtte også mange blogglesere, og det er litt morsomt at dere kommer bort til meg når dere er fulle. Jeg vet ikke hva det er med alkoholen som gjør at grensene blir så forskjøvet iforhold til da man er edru, men det er hvertfall veldig hyggelig, så ikke slutt med det!

Video fra Halloween kommer så fort jeg kan! I mellomtiden finner du storyen på @Haugaard91 ♥