SPONSET AV 2XU

IMG_62491IMG_6231IMG_62421IMG_6232IMG_62351

I forbindelse med Marbella-turen med Femelle forrige måned fikk vi noen sponsede produkter av blant annet 2XU, og nå som jeg har fått testet den i både varmt og kaldt vær, vil jeg påstå dette er det beste produktet merket har kommet med hittil. Jeg har samarbeidet tett med 2XU gjennom Proteinfabrikken tidligere, og har alltid brukt denne under cardioøkter på gymmet. Det eneste minuset jeg har funnet med tidligere 2XU-tightser er strikken i livet som har en tendens til å være litt for stram og tynn, men dette har de endret på i deres nye modell mid-rise compression tights. Denne sitter godt uten snøring som gnager, og den holder seg oppe under de heftigste intervallene. Den holder kropp og ledd på plass og fremhever de feminine formene samt. at den komprimerer slik at du får mer ut av treningsøktene og mindre restitusjonstid. 2XU er som kjent en populær merkevare som vi også bruker i uniformen vår på Fresh Fitness, og det er ikke rart når den både er god å trene i – OG lekker å se på. Min modell finner du HER ♥ Du får kjøpt plagget i alle sportsforretninger, og på nett.