Meeting with Karma.no – raise your thumb here!

IMG_6259IMG_6262IMG_6268

God kveld, jenter! ♥ Forrige torsdag reiste jeg jo til København, men jeg rakk også å være med på et spennende businessmøte med jentene bak nettbutikken Karma.no på Østbanehallen i Oslo. I morgen skal jeg hjem til gründeren selv og sjekke ut utvalget i butikken deres på Majorstuen og avtale videre bloggsamarbeid, men før det må jeg tilbake til båthavna til DFDS for å hente Acne-skjerfet jeg klarte å glemme igjen på danskebåten forrige helg. Jeg er så latterlig distré om dagen at det er nesten flaut å snakke om! Jeg har en rekke møter i Oslo i morgen, blant annet med arbeidsgiveren min i Sonans på Bislett, og forhåpentligvis klarer jeg også å klemme inn en liten date med bloggkollegaen min, Sandra.  Snapchat blir med på reisen (@Haugaard91) og så blogges vi med noen Karma-news senere på dagen om jeg ikke får oppdatert dere fra Oslo. Xx