—–> VOTE/STEM <—–

IMG_111022

Et nytt år har gått, og dere skal igjen kåre årets Femelle-blogger. I fjor kom jeg nesten helt til topps, men jeg var fortsatt fersk på bloggplattformen og føler mye har forandret seg på ett år. Femelle består av en haug med flotte og flinke jenter, og jeg er takknemlig for å få kalle alle disse herlige menneskene mine kolleger. Med andre ord er konkurransen stor, og det er nettopp derfor DU må legge igjen en stemme på din favoritt. Jeg har brukt de siste tolv månedene på å reise Europa rundt med Femelle og mange av de andre bloggerne, og jeg har vist dere Gran Canaria, Rhodos og Marbella så godt det har latt seg gjøre fra en bloggers perspektiv. Jeg har underholdt dere på Snapchat, bydd på meg selv gjennom tidenes kleineste webshow, provosert og gledet, og jeg håper dere som følger meg hver dag har hatt et like morsomt og underholdende bloggår som jeg. Jeg setter pris på hver og en av dere som bruker 10 sekunder av livene deres på å klikke på navnet mitt i avstemningen – det er dere som holder liv i alt jeg gjør ♥ Dere kan stemme på favorittbloggeren deres ved å klikke HER🎉