Den islamske stat. En oppfunnet fantasiverden full av samfunnets søppel som ikke fortjener stor bokstav. Jeg er ikke redd for dere. Dere som skitner til islams religion og rykte, og skyter uskyldige mennesker i navnet til en Gud som skammer seg over dere. Jeg er så langt ifra troende som man kommer, men jeg er hundre prosent sikker på én ting, og det er at Allah aldri ville slått seg ned med dere om han var en av oss i dag. Det samme gjelder profeten Mohammed som mest sannsynlig hadde følt seg ydmyket og misforstått. Kjære IS og alle deres ubrukelige «soldater». Jeg nekter å kalle dere soldater. En soldat er en med militær utdannelse som kjemper for landet sitt, og det kan man aldri si om dere. IS: deres illusjoner om hvordan man knebler en verden til å tro på de vrangforestillingene dere har bygget opp i deres egne, små og feige hoder er pinlig flaut å bevitne. Å være så svak at du må skyte ned uskyldige mennesker med maskingevær i planlagte bakholdsangrep sier bare hvor lite baller du har. Kjære IS, dere er en bortkommen gjeng med kjerringer i ammetåke, og dere ser ikke ut til å vite hva dere holder på med. Dere er vandrende hormonbomber som venter på å gå av. En gjeng svimle, blinde og svake mennesker som sprenger seg selv for noe  abstrakt dere tror på som ikke engang er bevist. Hva er egentlig kriteriet for å være en del av den islamske stat? Lav selvtillit, feig personlighet, daddy-issues og følelsen av å ha liten tilhørlighet i samfunnet? Hvis du virkelig føler behovet for å drepe for noe du tror på, vær så snill og start med dere selv. Det er kanskje på tide å innse at dere ikke er muslimer, bare en gjeng gærne terrorister.

IMG_10791IMG_10821

Nominer meg gjerne til «årets femelleblogg» – det gjør du ved å klikke her.