CLARION HOTEL ROYAL CHRISTIANIA, OSLO

731012345689

I går var vi invitert inn i VIP-avdelingen til L’ORÉAL PARIS på Oslo’s månedlige Out Of Office party sammen med et knippe andre bloggere, og vi fikk servert bobler i glasset og god musikk i det jeg ser på som Oslos sprekeste hotellkonsept. Jeg reiste inn sammen med Kamilla og Celina, men tilstede var også Marie og Anette fra Stylista og Ingrid og Emilie. Vi fikk selvfølgelig med oss en velfylt goodiebag hjem, og her lå det alt fra hårpleie og styling til make-up produkter. Kanskje det er stemning for goodiebag blant leserene mine også? 😉

Etter eventet dro jeg tilbake til Drammen og opp til Konnerud for å feire en av mine beste jenters bursdag. Dessverre var jeg i dårlig form, og jeg kjenner influensaen kommer snikende som julekvelden på kjerringa. I dag er derfor planen å ligge på sofaen med julemusikk på høyttalerne og spise risgrøt med julebrus. Hva med dere?♥