(SPONSET)

LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW

collage

Det nærmer seg favoritthøytiden min, og som veldig mange andre liker jeg å forevige øyeblikkene jeg har med mine kjære og nære. Nå har Nikon et fantastisk tilbud til deg som ønsker nytt kamera til jul, eller skal kjøpe kamera til noen du er glad i. Du kan få opptil 900 kroner cash-back på Mastercard om du handler kamera med innebygd wifi – hvor genialt er ikke det? Tilbudet gjelder utvalgte kameraer frem til 17. januar, og du kan lese vilkårene og få informasjon om hvilke forhandlere som gjennomfører kampanjen HER. Tilbudet gjelder også mindre kompaktkameraet Nikon 1 J5 som har et lekkert design nedarvet fra Olympus PEN og fantastiske film – og fotomuligheter i sin prisklasse. Tilbudet gjelder én gang per produkt.

Nikon D7200          Nikon D5500

NIKON D7200: Best på film! Nikon D7200 dreier seg om perfeksjon. Fra Nikons proffkameraer har det arvet klassens beste autofokus som sikrer presis fokusering på motivet i svakt lys, helt ned til -3 EV. Egen meny for filminnstillinger, og avanserte alternativer for lydkontroll gir filmskapere større fleksibilitet. Egne funksjoner for fotografering av stjernehimmel samt opptak av intervallfilmer med jevn eksponering øker de kreative mulighetene, og NIKKOR-objektiver sørger for skarphet og detaljrike bilder. Innebygget Wi-Fi og NFC-støtte gjør det enkelt å laste opp stillbilder.

NIKON D5500: Perfekt for blogg og selfies! Det nye Nikon D5500 yter motivet rettferdighet. Et lett og slankt speilreflekskamera med høy bildekvalitet, og med berøringsskjerm som gir frihet til å ta fotograferingen et skritt videre. Det mestrer alt fra raske bevegelser og krevende situasjoner med lite lys, til store utskrifter og flotte filmer. Nikon D5500 sørger for at du får skarpe bilder oftere enn før. Sammen med NIKKOR-objektiver leverer dette kameraet bilder med ekstrem detaljskarphet. Selv når bilder og filmer skrives ut i store størrelser eller vises på store skjermer, vil de gjengi motivet slik du så det – krystallklart og med skarpe detaljer. Den følsomme, vippbare berøringsskjermen sørger for intuitiv betjening, og med innebygd Wi-Fi er det enkelt å dele bildene via smartenheter1. Den lette, men likevel sterke konstruksjonen med helsveiset kamerahus og dypt grep gjør at dette speilreflekskameraet er svært hendig å ta med seg, og det er enkelt å oppnå perfekte resultater ♥