Skjermbilde 2015-11-25 kl. 16.15.39mario

–> ØNSKER DU Å VINNE PRODUKTER TIL EN VERDI AV 1000 KRONER? LEGG IGJEN ØNSKELISTEN DIN! <–

Jeg vil også introdusere dere for en hårpleieserie fra Waterclouds. Dette er også produkter jeg har fått teste den siste måneden, og den har gitt både hår, hud og hodebunn en fantastisk opplevelse. Jeg har alltid hatt tykt og tørt hår, og tidligere har jeg sverget til KMS og Joico. Nå bruker jeg repair-serien fast – den er billigere, drøyere i bruk og har akkurat den samme effekten på håret, om ikke bedre. Før jeg testet denne hårpleieserien hadde jeg problemer med nupper og akne i pannen langs hårfestet, og jeg har vært nuppefri siden jeg gikk over til Waterclouds. Både venninner, samboer og familie ser tydelig forskjell på huden min, og jeg er utrolig fornøyd!

Banner Waterclouds waterclouds_54876a779606ee6fbc0aceefwater

Waterclouds har hårpleie for alle! Jeg bruker repair-serien for tørt og skadet hår, men de har også egen shampoo og balsam for farget hår, egen hårkur og stylingserie. Du finner alle produktene til Waterclouds her. De har også en egen serie for menn, og serien «The Dude» passer perfekt i julekalenderen! Jeg vet hva Stian får under treet i år! Karma.no har også produkter fra GHD, SMASHBOX, DECLÉOR, 100%PUREREDKEN og TIGI.

 KARMA’S BLACK FRIDAY STARTER KLOKKEN 00:00 I KVELD. HAPPY SHOPPING, ALLE SAMMEN! ♥