Skjermbilde 2015-11-30 kl. 21.34.01

God morgen, og god første desember! ♥ Er det ikke deilig at julen nærmer seg? Jeg elsker julen, og jeg elsker desember! Vet dere hva jeg gjorde i går? Jeg pyntet til jul – fullt og helt! Til og med treet er oppe på føttene sine. Vi snakker selvfølgelig ekte plastikk, men uansett. Jeg elsker julen, og nå er den her! Apropo julen.. Er det en butikk jeg alltid må innom, så er det Søstrene Grene. Favorittbutikken er selvfølgelig i København, men de har utrolig mye fint på de lokale kjøpesentrene i Norge også. Jeg var senest innom i dag for å handle inn utstyr til gaveinnpakningen – Søstrene Grene har nemlig de lekreste gaveposene! I år gikk jeg for marmor-print med hvit snøring og lekre gavelapper. Jeg har allerede handlet inn de fleste gavene for i år, men tidligere har jeg laget mye selv – spesielt til kjæresten. Jeg har blant annet laget scrapbook, hjemmelagde gavekort og en krukke med hundre lapper fulle av grunner til hvorfor jeg elsker han, og alle gavene slo an bedre enn de materalistiske, harde pakkene. Nå har Søstrene Grene kommet med en rekke DIY-videoer til inspirasjon, og du kan se flere tips og triks på nettsiden deres her. Her snakker vi alt fra julegavetips til borddekorasjoner altså! 😉