Den største tjenesten du kan gjøre deg selv er å være eventyrlysten, leken og rastløs. For hvem vil vel ligge på dødsleiet uten å ha noen sprø hendelser å tenke tilbake på? Selv føler jeg meg som beskrivelsen av ordet eventyrlysten. Jeg har lyst til å se alt, oppleve alt, smake og lukte på alt, kjenne hvert minste sandkorn og vindkast på kroppen, og leve på kanten langt utenfor komfortsonen. Jeg vil klatre de høyeste fjellene, sole meg på en øde øy med ville aper, svømme i grotter og seile de syv hav. Jeg vil hoppe i fallskjerm, plukke kokosnøtter fra palmer, møte en isbjørn på Svalbard og oppleve nye ting – gang på gang. Jeg vil ha huset mitt fullt av bilder jeg selv har tatt av mine egne opplevelser, og jeg vil se tilbake på et minnerikt liv uten å angre.

Sammen med videoen og kampanjen dere ser over teksten fulgte det en spørreundersøkelse. Denne viser at mer enn to tredjedeler av verdens befolkning føler at et liv uten eventyr og nye opplevelser ikke er noe liv i det hele tatt. Det viser seg også at kun halvparten av disse har realisert drømmene sine – rart, ikke sant? Jeg lurer på hva som stoppet de, og er livredd for at det samme skal skje med meg. 43% innrømmer at de sjelden eller aldri oppsøker eventyr, noe jeg syns er utrolig trist for deres del. Mangel på tid og penger skal være hovedgrunnene til dette (noe jeg igjen forstår) men 1 av 10 mener frykt og eventuelle værforhold også er en grunn til å la vær.

IMG_43171DSC05963

Jeg kommer alltid til å ønske at kjæresten min blir mer eventyrlysten, men jeg må også respektere at han har sine egne drømmer og interesser. Jeg mener det er viktig å være sterk nok til å gjennomføre det man selv vil, selv om du ikke nødvendigvis får med deg noen på reisen. Dessverre blir det ikke spektakulære minner, adrenalinrush og fantastiske bilder av å bli hjemme i sofaen i Drammen. For når alt kommer til alt er jeg den eneste som er ansvalig for mitt liv og mine minner, og det gjelder dere der ute også. Se filmen selv, og bli inspirert av mennesker med bein i nesa som utfordrer seg selv og presser seg til å forfylle drømmene sine. Det er magisk, og jeg skulle gjerne vært med på ALT  ♥

sponset innlegg