OUTFIT ON POINT

IMG_9781IMG_9782IMG_9783

I morgen kveld er det julebord med femellebloggerne, og jeg har booket oss inn på en restaurant/bar i Oslo som heter Lille Asia! Vi blir ikke hele teamet, men jeg får møte mange av jentene fra bloggturene til Gran Canaria, Rhodos og Marbella, og dere kan tro jeg gleder meg! Noen av jentene har dessverre byttet plattform, men jeg tok meg friheten til å invitere alle sammen likevel ♥ Morgendagens antrekk er selvfølgelig klart, og jeg fikk med meg utrolig mye fint fra Black Friday forrige uke! Jeg har raidet hyllene på KappAhl og Gina Tricot, og antrekket i morgen blir en lekker lace-up jumpsuit med åpen rygg, en lang bandana-print skjorte, lace-up boots og hatt. Antrekksbilder kommer selvfølgelig på bloggen lørdag morgen! Forresten: jeg er i finalen som årets femelleblogger! Det betyr at du kan gå inn på DENNE LINKEN og stemme gjennom hele desember. Jeg hadde blitt såå glad! To av disse fantastiske finalistene var med til Rhodos i mai, så jeg vet konkurransen er hard! 😉