TOP TEN PRIORITIES

IMG_9799

1. Første prioritet er selvfølgelig å gjøre meg ferdig med alle julegavene, og siden jeg er tidenes listemenneske har jeg selvfølgelig alt på stell! Jeg vet hvem som skal få hva, hvor lang shipping-tid de forskjellige gavene har, og akkurat hvor mye penger jeg skal bruke på gaver denne julen. Deilig å ha kontroll!

2. Julebord, julebord, julebord! I morgen er månedens første med Femelle.no, og helgen etter er det jentenes julebord i Drammen. Uken etter blir det julemiddag med kollegene mine i Sonans, og jaggu tror jeg vi klarer å snike inn en liten familiefest i julen også.

3. Pleie kjærligheten! Jeg tar med meg Stian på Holmsbu Spa neste helg, og gleder meg til en helg med deilig mat, spa og bad og deilige netter i en deilig, comfy hotellseng. Vi skal også besøke familien hans i Trøndelag i julen, og jeg har planlagt en superkoselig tur oppover med masse kos og snop i bilen!

4. Jeg skal slappe ordentlig av og nyte de fridagene jeg har, for i januar klikker det helt på jobb igjen i forbindelse med skoleopptaket. Heldigvis varer det kun seks uker, men det er seks uker med totalt kaos. Vi snakker 60-timers uker inkl mye hjemmekontor, blogg, tre fotballtreninger i uken og ja.. kaos. Heldigvis faller jeg tilbake til rutiner midt i februar, men det betyr at jeg må LADE BATTERIENE denne julen – både mine og de sosiale batteriene man kaller venner, familie og kjæreste.

5. Planlegge en hyttetur på hytta til Stians familie på Røros! Jeg har jo allerede arrangert Hemsedal-tur i nyttårshelgen for hele vennegjengen, men det blir aldri nok. Jeg elsker å være sosial, og allerede i januar ønsker jeg å dra med meg vennene våre til Trøndelag!

IMG_9784IMG_9788IMG_9793

6. Jeg er tidenes beste på å utsette ting jeg ikke mener er viktig, og jobber alltid bedre under press. Jeg kommer aldri igang med treningen før jul, men det skal jeg klare i år. Jeg er allerede igang med fotballen, men jeg må legge noen kondisjonsøkter bak meg før den intense treningen starter på nyåret. Neste uke starter nazi-timeplanen med utendørs kondisjontrening og mye styrke. Wish me luck!

7. Jeg skal ta imot flere fotooppdrag, jobbe mer med bloggen og selge unna mye jeg ikke lenger bruke. Jeg skal nemlig investere i nytt kamera, og jeg skal IKKE bruke lønningene mine på det. De skal gå til så mye sparing som mulig og selvfølgelig nedbetaling av billån og studiegjeld!

8. Jeg skal ta den store julerengjøringen. Jeg holder det ryddig og rent rundt meg, men jeg husker ikke sist jeg pusset fuger, vasket alle flisene på badet, tørket støv av høye skap eller rengjorde under sengen. Dette SKAL gjøres i desember – FØR jul!

9. Jeg skal lage mer videoblogg! Ikke sånne kleine videoer jeg ser mange gjør om dagen, men morsomme videoer som representerer meg og slik jeg faktisk er i virkeligheten. Jeg skal få mye hjelp av kjæreste og venner, og jeg gleder meg til å vise dere den ekte Benedicte! Dere ser jo det forøvrig på Snapchat, så legg meg til @Haugaard91!

10. Jeg skal være flink og gi mer til veldedighet denne måneden. Jeg skal droppe desserten i regi av Redd Barna og gi 150 kroner til andre som trenger det mer enn meg, og jeg skal gi bort noen middager via SMS. Foreløpig har jeg blitt fadder for tre barn i Nicaragua, og jeg kjenner det gjør godt selv om selgeren tok meg litt på senga forleden dag.

IMG_9789IMG_9796

Hva står på din to-do liste denne måneden?