SAMARBEID

Fredag sjekker jeg og kjæresten inn på Holmsbu spahotell utenfor Drammen for å koble av etter et hektisk halvår, og jeg gleder meg til å nyte spa, god julebuffet, deilig lunsjbord og flott utsikt med min bedre halvdel. Jeg har vært på dagsturer til hotellet tidligere, men aldri sjekket inn, og det er deilig å vite at man ikke trenger å reise langt for å koble av. Tidligere har jeg reist til Farris Bad eller et høyfjellshotell, men når vakre Holmsbu ligger under en times kjøring fra leiligheten vår er ikke reisevei noe vi prioriterer.

Vi er så heldige som har fått oppgradert oppholdet vårt, og sjekker inn i en av disse lekre og delikate sjøbodene på fredag! Sjøbodene har stue, kjøkken, soverom og to bad, og selvsagt upåklagelig beliggenhet og utsikt. Dessverre er temperaturene i sjøen i det kaldeste laget til utendørsbading, men jeg regner med vi titter innom Holmsbu igjen i juli slik vi alltid gjør på fotballens dag. Vi blir der fra fredag til lørdag, og selv om jeg gjerne skulle utnyttet tilbudet en dag til, må jeg hjem til Drammen og feire jul på jentenes julebord.

Uten navn

b3QSHH_15

Jeg tar selvfølgelig med meg både mac, kamera og sosiale medier – vi gleder oss ♥